Moje Zvíře.cz
36070 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Fretka

Ahoj,Chtěla bych se vás zeptat na váš názor o fretečce..Co si o ní myslíte atd.Já osobně si myslím že fretka je lepší než yorkšír. :)

tak podle mě je určitě lepší než jorkšír ;) jinak víc ti neřeknu, ptž o fretkách vůbec nic nevim.. ale přijde mi jako přítulný zvíře, já bych si jí klidně koupila.

ja bych nerekla, ze je lepsi nez jorksir, bze mam jednoho doma =) ale jinak v ulici zije pani, co ma 3 fretky a jsou uzasne! v lete se s nimi chodi na prochazky a je zajimave videt neco takeho na voditku =) ale je zajimave, ze me nekously, kdyz jsem je hladila a kdyz je uplne stejne hladil strycek, kously ho rovnou dve do prstu xD

daja014:to nejde tak posoudit kazdy zvire ma sve pro a proti,nejde rict co je lepsi ;) mstrucne receno fretka je maly dabel a je to osobnost,nikdy nebis co udela

doma mám jednoho freťáka ale rozhodně bych to nesrovnávala s yorkšírem jelikož to je pes.ALe k fretkám můžu říst jen to že jsou prostě kouzelný a někdy to podtřebuje hodně trpělivosti s nima. :)

Je to jen můj názor že se mi zdá fretka lepší než yorkšír...Jen se ptám co si myslíte o fretkách ;) :)

co si myslim o fretkach?mam je uz 6let,pro me jsou to pekny potvurky ;)

nikdy jsem fretku neměla atk moc radit nemužu ale ráda se o ní dozvím

A co bys chtěla např. vědět?

proč se samci kastrují i když se chová třeba jden doma a samici nemám

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*