Moje Zvíře.cz
36734 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Polepšovna mazlíčků

jasně ale třeba afgánskýho chrta jen tak nenaučíš aby nehonil zvěř.Nebo haskyho aby ti neutíkal když ho pustíš nebo ti šel vedle nohy bez tahání

Terezka: a to jako proč? můj bývalý manžel byl mislivec bohužel. a já mu za 3měsíce jeho nepřítomnosti tak krásně vycvičila jeho barváře což je lovec od přírody že se za zvěří nehnal ani na povel :D a stačilo mu ukázat že když bude hodný a udělá co panička chce bude dostávat dobroty ;) a nevadí pokud se za zvěří honí nebo utíká to bych neřešila spíš bych v tomto případě bazírovala na tom že ho musím v každé situaci odvolat což se naučit dá ;)

afgánskýho chrta nebo jakýhokoli chrta se to ale těžko učí takže ze 100 procent se to naučí tak 40...

nebo skus vycvičit ne vychovat čau čau

To já jsem vycvičil i rybičky. Řeknu Ticho a ani nepípnou :D .

Terezka0000: znám několik chrtů a pokud vím, tak se honění zvěře odnaučuje těžko, ale udělat to tak, aby s tím pes vůbec nezačal je lepší, k tomu stačí naučené a včas provedené přivolání a odvedení pozornosti jinam, třeba na hračku. Pokud to člověk prošvihne tak bude muset pořídit hodně dlouhé vodítko nebo "nový obojek".

jj to je fakt ale tak když si třeba koupí už dospělího........ale to už je jedno

jestli ste se dívali na ten pořad tak mě štvalo nejvíc to že lidi si poříději velkýho psa a pak ho nezvládnou jako v tom 1.díle.Nebo tam byla taková holka s přítelem že ten pes byl na tu holku závislej a ta doktorka jim dala povinnost aby toho psa cvičila a ona se místo toho líbala s tím přítelem.A pak šli na výlet do přírody a ta holka si vzala do lesa boty na jehlách.asi si myslela že udělá v televizi dojem

Je to kravina, stejnak tam lidi nedělají co mají dělat!! :/

frienddog :p řesně jak ta holka JEDNA,v lese na podpadkách :D

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*