Viděl jsem to párkrát. Možná nějaké tipy se z toho vytěžit dají, ale jelikož každé zvíře je jiná osobnost, nedají se ta moudra paní doktorky použít obecně.
V každém případě je to stále více zábavný než odborný pořad a o to víc mi vadí jeho vliv diváky a utváření mylného dojmu, že nějaká televizní estráda vyřeší každý problém. Pak když jsou sousedé, řádně zblblí televizí, schopni reagovat na štěkajícího psa slovy "tak ho dejte do tý polepšovny", je to k neuvěření...
Ještě dodám, že u nás na toto téma vyšel článek http://www.mojezvire.cz/…na-mazlicku/
Polepšovna mazlíčků
co si myslíte o tomto pořadu? a hlavně o "radách paní doktorky"? teda podle mě jen nova pokračuje ve svém tažení proti psům a paní doktorce bych já osobně nesvěřila ani plyšové zvíře-měla bych strach že by zvládla zkazit i tuto hračku
Railbot: a to jsem zjistila že paní doktorce nestačí televize už napsala i knihu našla jsem ji v jednom katalogu a hned jsem měla po náladě něco si obědnávat. podle ní jak jsem koukala stačí zvíře ignorovat. u mě to projela když dala zcela zdravé dobrmaní pubertální slečně sedativa na uklidnění přesto že ten pes nebyl ani agresivní ani nezvladatelný, ale jen prostě temperamentní což u dobrmanů je zcela normální
ta knížka je už dlouho na trhu ješte dřív než před vánoci.Dělá ze sebe moc chytrou.Ten pořad myslím že už ani nedávaji.Mě ta knížka přišla takova jako každá jiná jak jsou ty knížky od štěněte do stáří a podobné
V něčem je dobrá to jo třeba jak dávala tu plechovku na spozornění psa.
Terezka: tak to udělat našemu psovy tak ti garantuju že z toho má trauma na celej život už jsem pár psů odchovala nikdy s nimi nebyl žádný problém ale také jsem ani jednou nepoužila nic podobného co tahle doktorka. vždy jsem to od mala mazlinkovala, rozmazlovala a první co bylo hned první noc skončili u mě v posteli dokonce i velcí psy
a mooooc se jim to líbilo
ono je to hodne o tom jestli si vazne chces z psa delat kamarada, ktery s tebou bude v posteli, nebo si ho porizujes abys mela nekoho kdo te bude poslouchat a delat na slovo co reknes
ale já si zvíře pořizuji pro kamaráda který poslouchá třeba vlčák spal se mnou v posteli, ale poslouchal na slovo, a dokonce dětem na povel válel sudy a dělal mrtvýcho psa
a poslech i v tak napjatých jako třeba provokující psy odvolala jsem ho bez zvýšení hlasu prostě poslechl na slovo a zároven to byl postelovej mazlíček
každej pes se dá rozmazlovat a vycvičit uplně stejně. nejde o rasu ale o přístup!