Ale neumím si to představit bez zvířátek..ještě bych se k té fretce htěla zeptat:Když činčilka začne zlobit dáte ji do klece..necháte ji tam po celou dobu nebo ji po chvilce pustíte?
Agresivní Fretka
to je pěkné, já od malička měla taky vše možné, ted mám ovčandu, dva šneky, činčilku a dětičky v zoo no a jinak máme rodinné dva králíčky, křečka a ještě toho šicáka pejska jo a na zahradě asi 5slepic
Jak kdy, ale většinou ho tam už nechám, on totiž pak trucuje, tak ho nechám schladit. My si ale hlavně nemáme ani jeden co vyčítat, prože já ho tam pak zlobím tím, že si ho hladím ... On nějaké citové projevy nemusí, je to takový trouba Ale každé zvířátko je jiné, je potřeba to vše vykoumat, co bude nejlepší
Budu se těšit, snad se sem dostanu .. pořád se tak nějak snažíme jedna druhé vykat ... asi je to zbytečné
Tak jsme vyskoušely tu klec a zdá se že to funguje...Opravdu se sklidnila..Budeme to skoušet dále...
tak to moc ráda slyším Tak jen tak dál. Ještě jsem včera zapomněla na jednu dost důležitou věc, stejně jako jsem mluvila o tom, nikdy nebít, hlavně ne rukou, tak stejně tak žádný křik. Pokud je zle, zdůraznit slova, změnit intonaci, ale nekřičet
Budu mít moc radost, pokud budu nápomocná
To mi připomněla zakousnutou vydru v botě a kalhotech
No jo, jenže ty se nikam zavřít nedaly, když jsem byla u nich
My jsme taky rádi že nám někdo poradil!!Vydry??
To musela být sranda..
jo, byla ... jen kdyby to odnesla noha, to už by nebyla, mají pěkné jehličky