je na tom to že to není minimalně vuči nám fer ,ja třeba vždycky chtěla lamu ale nemužu ji mít a tak se nedá nic dělat nebu du si ji sem přeci dávat. taky když si stáhne krásnej pobrázek bude mít supr hodnocení a proč by měla když to zvíře není její. bylo by to tu zahlušené kecama a výmyslama. když někdo zvíře nemá tak nemá ,pro něj skrátka tahle stránka není určená!
Vypůjčené fotky
už sem ji to psala ,ale žádná odezva,nwm jako je to celkem janý ten znak dole jakej má popis i celkový vzhled toho obrázku,nwm nechci odsuzovat
nemá tak nemá a ono za to ty děti asi můžou ne... že nemá ne sobci
nevím co by mělo bejt fér ..To hodnocení stejně k ničemu není.Tady není žádná soutěž tak proč si ho nemůžou vymyslet.Ne no coment sobcům to nevysvětlíš
nechápu co řešíš, je to muj názor a budu si za nim stát
já nechápu co se furt dohaduješ jak malá
nic neřeším sem to snad psala ne????Že sobcům to nevysvětlíš tak o co pořád de?Si stůj za čím chceš mě to vůbec nezajímá
00Lucka00: možná sem sobec, ale vzhledem k tomu, že moje fotky byly před pár lety také zneužity tímto způsobem, tak mi to hodně vadí... pro mě je to prostě lež a krádež v jednom, tak sorry ale měli by si jít vymejšlet na ufonka a jiné podobné virtuální nesmysly