Moje Zvíře.cz
4413 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Vypůjčené fotky

Ne možná ale určitě!A příde mně docela šílený takový šmírování co tady provozujete...Normální člověk by to nechal plavat, když o nic...Joo kdyby šlo o milion,ale tady o nic nejde bože..

muj názor je ti ukradenej,ale ja si myslim že je to nefer tod vše

ještě něco?????????

zatim ne,ozvu se až mě něco napadne

00Lucka00: co je na falešných profilech? Třeba to, že je zdejší pravidla zakazují. Jaký má smysl tu prezentovat fiktivní zvíře? Žádný. Nehledě na to, že fotky u falešných profilů bývají stažené z jiných webů a to je prostá krádež, nic jiného, ačkoli si to málokdo uvědomuje.

Railbot:Brát ti to nebudu ty tady VLÁDNEŠ!!!!!Tvůj mozek to co sem tím tady chtěla říct evidentně asi taky nepochopí takže není co řešit!!!Kraluj si tu po svém a neptej se na názory lidí-vymysli si to tu sám.Jednou tady někdo něco napíše a ostatní se z toho můžou p.....Hlavně že ty si uvědomuješ a to je důležitější. :D :D :D :D :D Hodně mně tady ty stránky daly :D :D :D a mooooc pobavily...umístění podle komentářů :D :D taky moc

00Lucka00: moc dobře nechápu o co ti jde. Pokud máš na něco jiný názor, tak je to v pořádku. Diskutovat se dá o všem. Ale jednou jsou tu nějaká pravidla a ty platí. Většina uživatelů je dodržuje, pokud se ti na nich něco nezdá, nech to plavat nebo k nim napiš něco konstruktivního. Hádat se tu nikdo nechce a i to osobní napadání je zbytečné, nemyslíš? ;)

mno ono ty některé holky s těma falešnýma profilama dávali sprostý komentáře na jiné profily co jsem zahlédla.KDYBY ALESPON NAPSALI K PROFILU ŽE JE TO VYMYŠLENÉ.Ty pravidla by měli platit to s tebou railbot souhlasím.Kdo nemá zvíře a chce si nějaké vymyslet, může jinde.

Pokud zde někdo vytvoří profil zvířete, které není jeho, tak to pořád nemusí být nutně problém, viz profily tygrů a opic apod.. Jen se to musí do profilu napsat a mít tam vlastní fotky. Pak je to ok, proč by ne. Ale když někdo vytvoří doslova falešný profil opatřený evidentně fotkou staženou odněkud z internetu, to už nejde tolerovat.

souhlasím

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*