Moje Zvíře.cz
37487 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Také vám miláček dělá v noci kravál?

jeto tak vždy k ránu mi pixí (potkánek) začne něco kousat ale to je hluku :) pak až se probudím jde spokojeně spinkat XD

Já mám Kocourka Zrzka on je venkovní aj domácí kocourek a on mě každou nockdyž chce ven tak on mě mnouká a mnouká u ucha,řeknuvám neni to nic příjemného!! :D

J8 mam Dejlinku to je (osmák degu) ale večer jak jdu spat tak to je rámudu a do toho se přidají i křečci tak je to ještě větší rámus, jak ho napomenu tak uz je to skoro v klidu ale křečci porad rámusí, ale Dejlinka se to pomalu odnaučuje v noci rušit to už ruši víc přes den když se učim
8)

Ahoj, no samozřejmě já mám Skypina (potkana) ve dne vždicky spí a jak nastane noc vyleze ze svého pelechu a začně pít a naschvál si hraje s železnou kuličkou v napájetku a pak začne chroupat tvrdý chleba a mě se pak mamka ptá jakto že nejsem vyspaná. :D

Musím to zaklepat, ale moji potkani jsou v noci úplně ticho, asi taky spí, jen výjimečně se rozhodnou stěhovat domek nebo dělat jiné "bytové"; úpravy. Naštěstí jsem zvyklý a nebudí mne to :)

Já mám zakrslího kralíčka felixe.On vždycky kolem 9 hodiny začně hryzat klec aa trváto klidně i 3 hodini :) :)

Ne,všichni spinkají.Jen někdy Maxíček na mě skočí a vyžaduje,abych ho hladila a oblazuje mě..

jo :)

no můj králíček je večer aktivní běhá po kleci sem a tam okusuje jedlou sůl a klec..a křeček běhá v kolečku který vrže takže večer mám znich radost :D

No já mám křečka :) A on přes zimu klec nehryže... takže v poho :) Ale jak je léto.. !! To je děs !! O 21:00 stáva a hrýže, a hrýže... !! xD

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*