Já mám Kocourka Zrzka on je venkovní aj domácí kocourek a on mě každou nockdyž chce ven tak on mě mnouká a mnouká u ucha,řeknuvám neni to nic příjemného!!
Také vám miláček dělá v noci kravál?
jeto tak vždy k ránu mi pixí (potkánek) začne něco kousat ale to je hluku pak až se probudím jde spokojeně spinkat XD
J8 mam Dejlinku to je (osmák degu) ale večer jak jdu spat tak to je rámudu a do toho se přidají i křečci tak je to ještě větší rámus, jak ho napomenu tak uz je to skoro v klidu ale křečci porad rámusí, ale Dejlinka se to pomalu odnaučuje v noci rušit to už ruši víc přes den když se učim
Ahoj, no samozřejmě já mám Skypina (potkana) ve dne vždicky spí a jak nastane noc vyleze ze svého pelechu a začně pít a naschvál si hraje s železnou kuličkou v napájetku a pak začne chroupat tvrdý chleba a mě se pak mamka ptá jakto že nejsem vyspaná.
Musím to zaklepat, ale moji potkani jsou v noci úplně ticho, asi taky spí, jen výjimečně se rozhodnou stěhovat domek nebo dělat jiné "bytové"; úpravy. Naštěstí jsem zvyklý a nebudí mne to
Já mám zakrslího kralíčka felixe.On vždycky kolem 9 hodiny začně hryzat klec aa trváto klidně i 3 hodini
Ne,všichni spinkají.Jen někdy Maxíček na mě skočí a vyžaduje,abych ho hladila a oblazuje mě..
no můj králíček je večer aktivní běhá po kleci sem a tam okusuje jedlou sůl a klec..a křeček běhá v kolečku který vrže takže večer mám znich radost
No já mám křečka A on přes zimu klec nehryže... takže v poho
Ale jak je léto.. !! To je děs !! O 21:00 stáva a hrýže, a hrýže... !! xD