Moje Zvíře.cz
4418 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Také vám miláček dělá v noci kravál?

já mám v pokoji jen korelku a křečka.Korelka jak je rozsvíceno tak píská a cvaká ale jak zhasnu tak je ticho a ani nepípne.Zato křeček v noci šustí a škrabe.

Nj tak křeček to je noční tvoreček. Já když jsem měla křečka, tak se mi pravidelně vydával na noční obhlídkové výletky po kuchyni. Následně každé ráno jsem ho honila po celý místnosti, nalákavála na různé laskominy, abych ho vrátila zpátky. Občas jsem kvůli němu chodila pozdě do školy. :D a výmluva, že jsem honila křečka byla již opravdu ohraná. Všichni se smáli a učitelka byla již "v koncích"! :D Nyní už máme jen psa. Ten lehne a chrápe a nikdo již o něm do druhého dne neví. On také chodí spát dříve nežli všichni ostatní takže nechápu..!! :D :D 8)

Pamatuju si, jak se všichni u nás doma divili, když můj křeček v noci vyšplhal do horniho rohu klece a začal tam kousat mříže. Když ho to na jednom místě přestalo bavit, přelezl si (hlavou dolů) přes celou horní stranu klece jinam nebo se tam jen zachytil jednou tlapkou, pak se pustil a dopadl do pilin nebo na domek. Ale ani to ho neodradilo od celonočího hryzání :D

u mě ne ,johnny v noci spí jak zabitej :)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*