Jirka-F: Jistě, budu si to pamatovat, a když příště uvidím někde grundle, dám si je a kdyby mi to nechutnalo tak to dám taťkovi aby to dojedl To je chytrý
Vodní želva
Adushka: Víš, já jsem toho názoru, že ochutnat mohu cokoliv. Když mi to chutná, dám si to znovu, když nechutná, vyškrtnu to ze svého jídelníčku. Třeba včera jsem měl marinovanou chobotnici a už si jí dám kdykoliv. I když třeba brouky by si asi nedal a když vidím jak jim v televizi chutnají . Dám ti radu, zavři oči, ochutnej a pak uvidíš. Ty grundle jsou fakt výborné. Asi mají chlapi lepší žaludky.
Naše vodní želvy jsme krmili krevetkama a kuřecím masem, nikdy neonemocněly, ale zato byly pořád větší a větší, až už bylo to veliké akvárko pro ně malé tak jsme je věnovali do tzv. Akvárium(něco jako zoo, ale menší a s rybičkami) a mají se tam moc dobře
Já jsem měla tři želvičky z toho 2 želvy nádherné.Ta první mi utekla když jsem byla na zahradě tak jsem ji dala do uzavřeného pískoviště a pak už tam nebyla.Rozhodla jsem se že vyzkouším jestli se nevrátí šance že by se ale vrátila byla mizivá.Vodu jsem dala do do takové misky a tam jsem každý den dávala granule.Ale nevrátila se.Škoda,měla jsem ji ráda.Za pár měsíců už jsem se vrátila domů s novou želvičkou,ale tu jsem taky moc dlouho neměli.Když jsem se vrátila zjistila jsem že umřela.Byla jsem z toho nešťastná. Zase nějaký ten čas uplynul a zase k nám přibyla další želvička.Ta nám taky po nějaké době umřela nevím proč.Po té mě kamarádka navrhla že bych si mohla pořídit morče.Nějakou doba jsme byli bez zvířátka.A už u nás byl další zvíře tentokrát morče Máňa.Tu jsme meli tři roky.Vždy když jsem ji pustila se proběhnout tak jenom stačilo zavolat a už byla u mě, otevřela jsem klec a ona si tam hupkla.Pár dní před smrtí byla divná asi nemocná.Krčila se v koutě v kleci a moc nejedla.Potom se zase vzpamatovala ale za dva dny nám umřela.Na zahradě má pomníček.Byla úžasná nikdy na ni nezapomenu.Ted mám morče Fannyho
Mám ho ráda.
kamarádka má vodní želvu a jak se jí nevyčistí tak to smrdí