nam doma se u vodnich zelv casto delali zakaly oci... vzdy jsme jim to pak vylecili, ale po case opet zakal...
Vodní želva
Když jsem před pár lety pořizovala nové velké akvárko pro moji želvičku dozvěděla jsem se od jednoho chovatele ,že je nejlepší vodní želvy krmit Grundlema.Od té doby kupuji velký pytel zmrzlých Grundlí a dle potřeby jich pár vyndám přeleju horkou vodou a když jsou rozmrzlé tak je dám želvičce .Želvičku mám už osm let a ještě jí nic nikdy nebylo je zdravá jako rybička.
Sherryll: Malý rybičky, asi mřenky nebo tak něco, Prodávají se mražené a když si je hodíš usmažit, je to mňamka
Jirka-F: děkuji za vysvětlení ale asi bych si je nedala
Jirka-F: tak nevim nevim ale jist to? asi bych to nezkusila, ale jak se říká proti gustu žádnej dišputát
a.odstrcilikova: Chobotnice a krevety taky vypadají trochu divně a jaká je to dobrota. Ty grundle jsou opravdu výborné. Vždyť se jedly už za Karla IV.
Jirka-F: A ty to papáš?? Já bych to asi do pusy nedala fuuj
No já jsem ty grundle taky ještě nejedla ale u nás v restauraci je mají na jídelním lístku.
už vím co to je.. jak jsme byli na dovči, tak to tam jedl strýc s taťkou. Ale mně se z toho zvedal žaludek